Pages

Sunday, November 11, 2012

4 subjek sudah!


Assalamualaikum.Heyya Fellas!

Haa,lama sudah Amy tak update blog nie kan?Hahha,macam ada jaa yang nak baca. *Maybe ada laa kot noo* Hahha, *kerenyih sampai ke telinga*

Actually,nak kata happy tuh takla happy sampai meloncat-loncat macam dah habis exam.Just semua SPM candidate bercuti selama seminggu.But seminggu bukan bermakna kitorang semua boleh duduk rumah saja-saja.Kenalah study jugak,buat persediaan untuk paper akan datang.InsyaAllah,bila dah ada persediaan,takkan gusar lagi bila nak jawab soalan.

Amy tinggal 5 subjek lagi yang nak kena jawab lepas cuti nie.Setiap subjek ada DUA PAPER so, 5x2 = 10 paper lagi lahh jawabnya.Haduiiiyaiii..Mau pecah kepala. Pendidikan Agama Islam, Kesusasteraan Melayu, Science, Perdangangan dan Pendidikan Seni Visual 2.InsyaAllah kesemua paper nie Amy akan jawab sehabis baik mungkin.Taknak main-main lagi..Huhuuhu..Banyak pengalaman yang boleh kita jadikan pengajaran :) 

K laa,tak tahu nak story apa lagi.Hahha.Ohh,lupa nak kasi tahu,Amy stay asrama sebab Duit Makan Dah Banyak kat cikgu asrama Rugi Kalau Keluar...Err >.< *kesah pulak aku.* Apa-apa pun, Happy School Break guys ! 

No comments:

Post a Comment